Asuinrakennukset

Olemme suunnitelleet rakenteita erilaisiin asuinrakennuksiin pääasiassa Etelä-Suomen alueella vuodesta 1983 lähtien. Viimevuosina keskimäärin 35 000 asm2/vuosi. Kohteet koostuvat asuinkerrostaloista sekä yhtiömuotoisista pientalokohteista.

Rakennukset ovat pääsääntöisesti elementtiteknisesti toteutettuja, riippumatta siitä onko kyseessä puurunkoinen pientalo tai betonirunkoinen kerrostalo. Rakennesuunnittelun lisäksi teemme lähes poikkeuksetta suunnittelukohteisiimme myös betonielementtisuunnitelmat.

Monivuotisen suunnittelukokemuksen perusteella voimme tarjota tilaajalle optimoituja rakenneratkaisuja jo suunnitteluprosessin alkuvaiheessa. Omalta osaltamme varmistamme suunnitelmien yhteensopivuuden muiden suunnittelualojen kanssa sekä varmistamme mahdollisimman mutkattoman yhteystyön viranomaistahojen suuntaan. Lisäksi pyrimme tarjoamaan tilaajalle lisäarvoa huomioimalla mahdollisuuksien mukaan työmaaorganisaation esittämät toiveet rakennusvaiheessa.

Laatulupauksemme

 

Laadukas ja luotettava

Insinööritoimisto Tasoplan Oy kuuluu Tilaajavastuun Luotettava Kumppani palvelun piiriin. Suomen Vahvimmat sertifikaatti on omalta osaltaan merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta ja taustatiedoista.

Tavoitteemme on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita, jotka perustuvat molemmin puoliseen luottamukseen ja luovat lisäarvoa asiakkaillemme.

Vastuu ja turvallisuus

Kaiken suunnittelun lähtökohtana on voimassa olevat suunnitteluohjeet ja normit. Nämä luovat reunaehdot, joita noudattamalla voimme olla varmoja siitä, että lopputulos on hyvän rakentamistavan mukaista ja rakenteet ovat käyttäjälle turvallisia sekä toimivat suunnitellusti.

Asiakkaittemme henkilötietojen käsittelyssä noudatamme yleistä tietosuoja-asetusta tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.  

Ammattitaitoinen

Osaavat ja pitkäaikaisen työkokemuksen omaavat projekti-insinöörimme osallistuvat rakennusprosessiin koko hankkeen ajan. Kohteelle nimetty vastaava rakennesuunnittelija tuntee hankkeen kaikki yksityiskohdat ja siten huolehtii toimiston sisäisten suunnitteluvaiheiden sekä muiden osapuolien suunnitelmien yhteensopivuudesta.

Lisäksi koemme tärkeäksi henkilökuntamme jatkuvan kehittymisen ja osaamisen päivittämisen lisäkoulutuksien avulla. 

Teemme mitä lupaamme

Meille Tasoplan tarkoittaa laadukasta, kustannustietoista ja rakentajaystävällistä suunnittelua. Yhdessä asiakkaan kanssa sovituista reunaehdoista ja aikatauluista pidetään kiinni.

Yhteinen tavoitteemme on pyrkiä onnistuneeseen ja tilaajan tarpeet tyydyttävään lopputulokseen.

Tasoplan kumppaninasi

Tasoplan Oy

Kantolankatu 7A, 13110 Hämeenlinna
Puh 03 644870
info@tasoplan.fi

Tietosuojaseloste

 

 

Verkkosivut - Opiferum Oy